Publisert 26. januar 2020 av Ronny
Legg igjen en kommentar
- 2 bokser svarte bønner (460 gram netto)
- 20 gram (3 ss /0.5 dl)raw organic kakao
- 80 gram (2 dl) lettkokte havregryn
- 1/2 teskje salt
- 150 gram honning, agave eller maple sirup (1 dl Lønnesriup)
- litt stevia eller 4 spiseskjeer sukker eller ekstra honning/sirup
- 80 gram (1 dl) kokosolje eller annen planteolje
- 4 teskjeer vanilje ekstrakt
- 250 gram vegansk sjokolade eller nibs (valgfritt)
- 1 teskje bakepulver eller mer (kan droppes, blir saftigere uten)
Bland alt sammen i en blender/food processor , stek på 175 grader 15-20 min
Jeg brukte en form på 23 cm i diamater for å få høyde på kaka, men prøv deg frem. Det går bra med brødform også.
Kakene smaker best etter en tid i kjøleskap, synes jeg.
Jeg fant oppskriften her