Rundstykker 2

  • 1 l fullkorns mel (600g)
  • 100 g Havregryn (2 dl)
  • 50 g Solsikkefrø
  • 50 g Chiafrø
  • 50 g Gresskarkjerner
  • 40 g knuste linfrø (2 dl)
  • 1 teskje salt
  • 5 spiseskjeer bakepulver (eller mer?)
  • Næringsgjær etter ønske (valgfritt)

Bland knuste linfrø med 2 dl vann og la de stå 15 minutter
Bland havregryn, solsikkefrø, chiafrø, gresskarkjerner og tilsett vann så det blir nesten flytende, skal være en tung/tykk masse etter 15. min
Etter 15 min, bland alt i en bolle, tilsett vann/mel for å få passe deig, litt bløt
Lag passe store rundstykker, ca 24 stk
stek på 200 grader varmluft i 15 minutter eller prøv deg fram for ønsket farge og konsistens